zaterdag 1 juni 2013

Evy Gruyaert in chocolade bij 'Vrienden Van de Veire' en Zoo of love @ Bekende Vlaamse TV vrouwen


Evy Gruyaert in chocolade bij 'Vrienden Van de Veire' en nieuw programma Zoo of love


Smul van Belgische Babe Evy Gruyaert in chocolade met Pasen.

Evy Gruyaert was zaterdagavond te gast in Vrienden Van de Veire voor een woordje uitleg over haar gloednieuwe programma Zoo of love op Eén.

Peter Van de Veire maakte van de gelegenheid gebruik om de Eén-omroepster en presentatrice te verrassen met een speciaal paasgeschenk, want hij had nog iets te vieren.

Evy Gruyaert is dit jaar immers tien jaar omroepster bij Eén. In het najaar van 2001 was ze voor het eerst te zien als omroepster op het toenmalige TV1, maar de tienjarige verjaardag van dat debuut is in stilte voorbijgegaan.

Maar dat was buiten Peter gerekend. Hij liet zich inspireren door het paasweekend en verraste haar alsnog met een lekker cadeau: een chocoladen Evy Gruyaert van de hand van de Antwerpse chocolatier Erik Goossens, zij het dan … verkleed als paasbunny.

Evy Gruyaert wist de verrassing in chocolade wel te smaken: “Zo bruin heb ik er nog nooit uitgezien! Fantastisch! Wat een geweldige verrassing. Een feestje is ook nog altijd welkom, Ik kan wel niet beloven dat er tegen dan nog chocolade over is.”


Zoo of Love met Evy Gruyaert, gloednieuw op één

Dierenprogramma waarin tien duo's met een groot hart voor dieren zich verdiepen in kweekprogramma's die wereldwijd worden opgezet om het voortbestaan van dieren in moeilijkheden te garanderen.

Aflevering 1: "De mensaap"

Jo en Patrick, die elkaar na achttien jaar samenzijn net hun ja-woord hebben gegeven, zijn verslaafd aan hun wekelijkse bezoekje aan de Zoo. Ze hebben allebei een drukke job als vrachtwagenchauffeur en genieten in het weekend dubbel en dik van de rust die ze bij de dieren vinden. In het park hebben ze één vaste stop: het verblijf van de mensapen.

Jo en Patrick dromen er al jaren van om gorilla’s in hun natuurlijke habitat te spotten. ’Zoo of Love’ neemt hen mee naar Kameroen waar wetenschappers van de Zoo van Antwerpen onderzoek verrichten naar de leefgewoontes van de gorilla’s in het wild. Ze trekken dwars door de jungle op zoek naar sporen van hun geliefde dieren. Wanneer Jo en Patrick een gorillanest ontdekken, lijkt hun droom werkelijkheid te worden...

Presentatie: Evy Gruyaert

Zoo of Love met Evy Gruyaert, iedere zaterdag om 20.10 op één.

Op zaterdag 7 april heet Peter Van de Veire acteurs Bruno Vanden Broecke en Nico Sturm, presentatrice Evy Gruyaert, schrijver en dichter Rick de Leeuw en zanger Guido Belcanto welkom in 'Vrienden Van de Veire' op Eén. 'De Vriendjes Van de Veire' trekken deze week naar het Schlagerfestival.

Theatervrienden Bruno Vanden Broecke en Nico Sturm staan opnieuw samen op de planken met hun honderd procent zelfgemaakte voorstelling Low-La, van schrijven over spelen tot het lichtontwerp en het geluid. Ze delen niet enkel de bühne, maar spelen ook een hoofdrol in elkaars leven. Vrienden van elkaar én van de Veire dus.

Evy Gruyaert mag binnenkort zichzelf aankondigen. In 'Zoo of love' trekt ze haar laarzen aan voor een kijkje achter de schermen van de zoo. Ze volgt internationale kweekprogramma’s op voor beschermde dieren. Peter praat met haar over de plannen waarop ze broedt en de avonturen in haar omroepnest.

Verder komen ook de ouders van Evy Gruyaert aan het woord over haar debuut als omroepster in 2001, alsmede collega's .

Rick de Leeuw toont als een trotse papa zijn eigen welpjes. Hij verwerkte zijn scheiding in de gedichtenbundel Echte mannen scheiden niet en interviewde bekende Vlamingen en Nederlanders voor het boek 'De zin van het leven'. Wat was hun zin van het leven en vooral ... wat is die van Rick?

Rock-‘n-rollchansonnier en uniek zangfenomeen Guido Belcanto heeft een nieuwe plaat uit: Een man zoals ik. De eerste single 'Toverdrank' werd erg gesmaakt op Radio 2 en Radio 1. Bovendien krijgt Belcanto ook voet aan grond in Nederland. Guido vertelt er alles over en zal op het gouden podium van Peter zijn nieuwe single voorstellen: Ik weet niet of je nog aan me denkt.

'Vriendjes Van de Veire' Lars en Aliyah brengen verslag uit polonaiseland, vanop het Schlagerfestival. Tussen de meezingers door vissen ze bij de volkshelden naar het geheim van een goede schlagerzanger.

Evy Gruyaert krijgt zusje van chocolade van Peter Van de Veire

Peter Van de Veire zit nooit om een verrassing verlegen. Dat mocht ook Evy Gruyaert ervaren in Vrienden Van de Veire op Eén.

Omdat de vrolijke presentator vond dat er veel te weinig aandacht werd geschonken aan het feit dat Evy Gruyaert vorig najaar tien jaar presentatrice was, besloot hij haar –beter laat dan nooit– toch nog een cadeautje te bezorgen.

Peter Van de Veire kent zijn klassiekers, in een ver verleden liet Evy Gruyaert haar lichaam al eens in bikini 'vereeuwigen' in chocolade.

Het werd, geheel in de geest van Pasen, een chocoladen Evy Gruyaert, maar dan wel eentje verkleed als bunny. Gruyaert wist de verrassing best te smaken. 'Zo bruin heb ik er nog nooit uitgezien!'